Odebrání přídavku ID

Dobry den, moc se omlouvam, ze otravuji, ale nevim na koho se obratit. Již přes 2 roky pobiram ID, bez jakkychkoliv jinych vyhod. Byla jsem na operaci s pateri, nasledne napadena, ..od tedy se mi vse horsi a nasledne operace kolene(jednoho jsem odmitla), ....Nyni mam velke problemy, brneni leve poloviny tela, denni migreny, hybnost prstu, nejen tim vsim narusena psychika. Nevydrzim dlouho sedet ani lezet....Nyni mi bude vse odebrano a ja jsem povazovana za zdraveho cloveka,......ale?_?_ Co mam tedy delat? Timto ohrozuji nejen sebe, ale nasledne i budouciho zamestnavatele, (pokud mne nekde vezmou),nechci a nebudu lhat ani se pretvaret. Sepsala jsem vse ve zkracene forme, poradite mi prosim, co mam ted delat, prosim? Předem moc děkuji. Daniela
 
Daniela Toušová

Vážená paní Toušová,

pokud Vám přišlo rozhodnutí o odebrání ID, tak je nezbytné, abyste do 30 dnů od doručení rozhodnutí poslala námitku, která se posílá prostřednictvím OSSZ, která rozhodla o odebrání ID, ale adresuje se na ČSSZ, Křížová 25, 155 00 Praha 5.

Do námitky napište, že nesouhlasíte s rozhodnutím, protože posuzující orgán nevzal v úvahu všechny okolnosti Vašeho zdravotního stavu. Dále byste mohla ještě uvést, že došlo ke zhoršení Vašeho zdravotního stavu. Nic jiného v této věci zatím nemůžete udělat.

S pozdravem Václav Krása