Příspěvek na motorové vozidlo.

Dobrý den pane Krása, chtěla bych se zeptat : zažádala jsem o příspěvek na motorové vozidlo pro dospělého syna. Dodala jsem i čerstvou lékařskou zprávu klinického psychologa, kam chodíme již 12 let a přesto nás posudkář posílá na psychologické vyšetřéní k jinému psychologovi. Má na to právo? Syn je těžký autista a s obtížemi zvládáme lékaře, kam chodí spoustu let. Tento stav, že je syn těžko vyšetřitelný, nespolupracuje, má posudkář uveden v lékařských zprávach. I když vytvořím tým dospělých, těžko syna dostanu do pro něho cizí budovy a k cizímu lékaři. Děkuji za odpoveď. S přánim všeho dobrého Pavlína
 
Pavlína

Vážená paní Pavlíno,

 posudkový lékař má skutečně právo, pokud je na pochybách, vyžádat si další vyšetření. Tím Vám samozřejmě komplikuje život, protože nové vyšetření může trvat poměrně dlouho. Kyby se posouzení Vašeho syna neúměrně prodlužovalo dejte mi prosím vědět. Počítejte však s tím, že to může trvat 2 - 3 měsíce.

S pozdravem

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.