příspěvek na motor. vozidlo - odvolání

Vážený pane Kráso, pozorně jsem pročetla Vaše odpovědi postiženým lidem, kteří neúspěšně žádali o příspěvek na motor. vozidlo. Vesměs nabádáte k podání odvolání, které ale trvá dlouhou dobu. 5.3.jsem Vám psala o tom, že si myslím, že je zákon nedokonalý a nemyslí na parkinsoniky. Myslíte si prosím, že by mělo cenu se odvolat, nebo raději po čase, třeba za půl roku podat novou žádost, jak mi radila referentka na ÚP? Myslím si, že kdyby posuzoval neurolog, parkinsonikům by příspěvek přiznal. Děkuji, že pomáháte lidem. Hana Hoštálková
 
Hana Hoš?álková

Vážená paní Hošťálková,

možná by bylo lepší po půl roce podat novou žádost a bylo by dobré, aby ji neposuzoval stejný posudkový lékař, jako Vaši předchozí žádost. U žádosti by muselo být uvedeno, že došlo ke zhoršení zdravotního stavu a lékař by to měl ve své lékařské zprávě nějakým způsobem dokumentovat.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.