ivalitida

dobrý večer přeji pane kráso chtěl bich vás požádat zeptat se vás na pás slov v roce 2016 sem si požádal o ztp dostal sem ze zdravotních mich závážné nemoci poruchy dlouho době nepřiznivy zdravotní stav 2stupen to na stálo ztp nemám žádné kontroly na přispěvku mobility posudkovy lékař mi to dal na trvalo uřád práce české rebubliky v rosicích mi dnes poslal že budou znovu do kontaktu lékařu aby znovu posoudili muj zdravotní stav já tam nemám bydliště ani se tam nezdržují na tom mistě to na byválé adrese gde sem bydlel dnes sem jím poslal 9 1 2016 že mám trvalé bydliště na okresu vysočina že aby předali spisy uřadu práce tam že se nezdržují na byvalím před 1 rokem se zdržiji na pobytě vysočina že nemaj právo mi ubližovat uřad práce stím že vivolají komise posudkáře gdyš mám trvalí pobyt jiném mistě rosice u brna nepatří pod okres vysočina aby zahajovalo řizení gdyš posudek ztp mobilita je posouzena od roku 2016 trvale sou lidé zlí zvlašt uřady práce na nás na postižené lidi vivolet lékaře aby člověk nic neměl bil bes všeho děkuji s pozdravem
 
ztp

Vážený pane,

myslím, že jste postupoval dobře, když jste Úřadu práce oznámil, že máte jiné trvalé bydliště, a tudíž, aby Vaši dokumentaci převedli na ÚP nejblíž Vašemu bydlišti. 

Pokud jde o kontrolu nároku na průkaz ZTP, tak úřad má právo prakticky kdykoliv provést kontrolu zdravotního stavu, zda nedošlo ke změně. To znamená, že tuto kontrolu nemůžete odmítat.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.