Parkovací místa

Dobrý den pane Kráso. Nevím si rady s parkovacím místem . Co učinit. Mám rozhodnutí o parkovacím místu mám ZTP zřízené parkovací místo i s parkovací cedulí. Buhuzel mi označené parkovací místo blokují cizí auta navíc bez označení ZTP. Nemohu i 5x v týdnu zaparkovat vinou bezohledných řidičů. Musím objíždět ulice než se místo uvolní. Přece není možné volat policii 5x v týdnu a pořád dokola řešit to samé. Mohouci lidé zneužívají parkovací místa nemohoucim lidem a jsou i sprostí. Nebylo by možné řešit zneužívání neoprávněného parkování vysokou pokutou . Potom by si každý řidič rozmyslel zda zaparkuje nemohoucim člověku na vyhrazeném miste .děkuji Lechnerová
 
Lechnerová

Vážená paní Lechnerová,

nezbývá Vám nic jiného, než volat policii, ale je možné také podat na obec hlášení přestupku, protože se domnívám, že obsazení tohoto místa je přestupek, protože obec vyčlenila na svém majetku toto místo pro Vás, a tudíž na něm nemá jiný občan právo parkovat. Doporučuji se spojit s obcí, která si může občany, kteří to dělají, pozvat na přestupkové řízení. Proto doporučuji vždy ofotit SPZ  a postupovat takto.

S pozdravem Václav Krása

 

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.