průkaz ZTP

Pane Krása,dnes jsem byl u posudkové lékařky.V roce 1992 jsem měl průkaz ZTP a to trvale.V roce 1915 byla výměna průkazů a dostal jsem novou průkazku ZTP do roku 2025. Jedna závadová osoba napsala anonym a pozvali mě na úřad práce a chtěli po mě řidičský průkaz a technický průkaz a kam jezdím,poté mě pozvali v roce 2017 k posudkové komisi a dali mi pouze TP. nepomohlo ani odvolání.Dnes se ke mě chovala MUDr.Fruhaufová,Olomouc hrozným jednání že mám pouze jedničkuMé choroby,ve třech letech TBC páteře,3 roky v sádře a rok v korzetu od té doby jsem velmi často chodil na ortopedi a do dnešního dne stále problémy.v roce 1989 Lymská borelioza 3 stupně a dodnes problémy s pohyb.ústrojí,v roce 1992 infarkt zadní stěny. v oce 1996 lymfo uzliny a 6 chemo. na základě ct neurochyrurgi krční páteř a nelze operovat pro nízky krk.Úřadnice na uřadu práce mě nechtěli nahlédnout do spisu a požádal advokáta a ten šel semnou a náklady 5.800,- můžete mi poradit kam se obrátit? na větší vzdálenost mám 2 franc.berle.Děkuji a jsem s pozdravem Jan Daniel
 
Jan

Vážený pane Danieli,

nejlépe bude, když podáte stížnost na postup Úřadu práce, na postup úřednice ve věci nahlédnutí do spisu. Samozřejmě, že na to máte právo a nemusíte si s sebou brát advokáta a už vůbec, aby Vás to stálo takové velké peníze. Stížnost podejte přímo generální ředitelce ÚP. Mně můžete poslat kopii na adresu v.krasa@nrzp.cz. 

P"okud jde o posudkovou lékařku, tak Vám doporučuji podat stížnost k řediteli odboru výkonu posudkové služby MUDr. Miroslavu Bosákovi, Podskalská 19, 128 01 Praha 2.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.